dimecres, 14 de desembre del 2011

Marc Càmara nou cap de continguts de la Cadena SER


El periodista assumeix la direcció d'informatius i programes a les emissores de la Cadena SER a la demarcació de Tarragona. Pren el relleu en el càrrec a Gemma Torrents qui a partir d'ara desenvoluparà la seva tasca professional a Ràdio Barcelona 

 
Marc Càmara (Foto: Cadena SER)
El periodista Marc Càmara (Reus, 1985) ha estat nomenat nou cap de Continguts de Ràdio Reus, SER Tarragona, Ràdio Móra d'Ebre i Ràdio Ebre. Llicenciat en periodisme per la Universitat Rovira i Virgili, va iniciar la seva carrera professional a la Cadena SER l'any 2007 desenvolupant des de llavors diferents responsabilitats vinculades tant als informatius (actualment direcció del programa el Balcó) com a programes. Càmara assegura afrontar el repte "amb il.lusió, empenta i responsabilitat". Mònica Cid, directora de les emissores de la Cadena SER a les comarques tarragonines, afegeix que "un cop més demostrem que som una gran escola de ràdio, tenim gent preparada per assumir en qualsevol moment noves i importants responsabilitats dins de l'organització".

Càmara substitueix en el càrrec la periodista Gemma Torrents (La Selva del Camp, 1976) qui a partir d'ara assumeix responsabilitats en l'àrea de Política de Ràdio Barcelona Cadena SER. Torrents ha dirigit els continguts de les emissores tarragonines durant els darrers 9 anys. Està llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Màrqueting Polític per la UAB i postgrau en Tècniques d'Informació i Comunicació Empresarial per la Universitat Pompeu Fabra.

dimarts, 6 de desembre del 2011

Xavier Abelló (TAC12) es reuneix amb el President del CAC

Xavier Abelló, Ramon Font i Josep Micaló (Foto: CAC)
El president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Ramon Font, juntament amb el coordinador de la Comissió de Prestadors del CAC, Josep Micaló, es va reunir ahir, 5 de desembre, amb el president de la Coordinadora de Televisions Públiques Locals (CTPL), Xavier Abelló (director-gerent de TAC12), per analitzar i defensar conjuntament el sector de la televisió de proximitat de titularitat pública.

En la reunió, que es va dur a terme a la seu del Consell, es van analitzar experiències molt positives existents en el sector de la comunicació de proximitat. En concret, es van estudiar les aliances entre canals públics i universitats, els acords entre televisions públiques i privades en l'àmbit local, i la cooperació entre canals públics.

En la trobada també va quedar palesa la necessitat urgent que les institucions i les administracions creïn els escenaris oportuns perquè els projectes públics de televisió local existents puguin millorar la seva sostenibilitat.

El president del CAC ha assenyalat que "estem davant d'una realitat difícil, causada per la crisi, però nosaltres creiem en la necessitat d'un sector públic de proximitat, que considerem indispensable per canalitzar determinats continguts i per garantir el servei públic i el pluralisme".

Xavier Abelló ha explicat que “la televisió local pública d'aquest país és capaç –i en tenim molts exemples– de fer projectes sostenibles des d'un punt de vista econòmic, i de complir alhora amb uns bons estàndards de qualitat, així com amb les missions de servei públic que tenen encomanades”.

La CTPL es va constituir l'any 2007 per exercir una interlocució conjunta amb l'Administració en el procés de desplegament de la TDT-Local i defensar el model de televisió local que preveu la legislació. Actualment inclou totes les televisions públiques locals de Catalunya.

dissabte, 3 de desembre del 2011

L'esportiu Reus24.com deixa de publicar noves informacions

La publicació esportiva de Reus, reus24.com, ha deixat d'actualitzar-se des d'aquest cap de setmana. El mitjà digital, impulsat pel periodista Raúl Rodríguez, va començar a editar-se a la xarxa el setembre del 2005. Sis anys després, i degut a la crisi econòmica que pateix, especialment, el sector de la comunicació, el seu responsable ha decidit tancar el projecte.


Reus24.com ha informat durant aquest període de tots els esdeveniments esportius celebrats a Reus i de la trajectòria de tots els equips sèniors de la ciutat, prestant tanmateix gran atenció a l’esport base.

A partir d'ara, el portal www.reus24.com continuarà en funcionament com un arxiu de les notícies publicades, però no es penjaran noves informacions