dimarts, 3 de gener del 2012

TV El Vendrell i Canal 21 Ebre guanyen el VIII Premi Diputació de Tarragona de Televisions Locals

TV El Vendrell s'ha proclamat guanyadora absoluta de la VIII edició del Premi Diputació de Tarragona de Televisions Locals, convocat anualment per tal d'incentivar i impulsar la tasca dels mitjans de comunicació audiovisual com a difusors de l'activitat cultural i socioeconòmica del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. El canal vendrellenc ha guanyat les dues modalitats del premi: millor programa informatiu o de divulgació, pel treball "Track El Vendrell", i millor programa d'entreteniment magazín o de ficció, per l'espai cultural "Salmaldon TV". D'altra banda, Canal 21 Ebre ha obtingut accèssits en aquestes dues modalitats, pels treballs "Primera Columna" i "Gambusins", respectivament.

El canal guardonat amb el premi al millor programa informatiu i al millor programa d'entreteniment ha obtingut 2.250 euros per a cada modalitat, mentre que la televisió guanyadora dels accèssits ha obtingut 1.250 euros també per cada modalitat.

Pel que fa al Premi Diputació de Tarragona a la Creativitat Audiovisual, en la seva VIII edició, s'ha atorgat al treball "Chartreuse. Passat i present tarragoní", un reportatge elaborat per Tamara Navarrete, Àlex Crespo, Fèlix Grossman, Xavier J. Triguero, Beatriz Marcos i Andrea M. Torres. Aquest guardó està dotat amb 2.000 euros.

En aquesta edició dels premis de televisions locals i de creativitat audiovisual s'han presentat dotze treballs. El jurat, reunit recentment al Palau de la Diputació de Tarragona i presidit pel vicepresident de la institució Albert Vallvé, ha estat integrat per representants de destacats mitjans de comunicació del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre i professionals dels Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili. El cap de Premsa i Informació de la Diputació, Elies Pujol, ha actuat de secretari del jurat.

Font: Diputació de Tarragona