dimecres, 31 d’octubre del 2012

Canal Reus TV emet avui el Reus-Nàstic de Copa

Canal Reus TV emetrà en directe des de l'Estadi Municipal, el partit que enfrontarà el CF Reus Deportiu i el Gimnàstic de Tarragona. El primer derbi de la temporada es disputarà el 31 d'octubre a les 20.15 hores. Canal Reus TV l'emetrà en directe i també se'n faran redifusions. No cal oblidar que el Nàstic és l'actual campió d'aquesta competició, ja que fa unes setmanes es va emportar el títol després de guanyar al Manlleu amb un gran gol d'Eugeni.

Aquesta és la primera eliminatòria que els homes de Javi Salamero disputaran aquesta temporada, ja que l'any passat disputaven la Segona Divisió i això els eximia de disputar alguna ronda. El CF Reus, en canvi, ha hagut d'eliminar a dos equips (Amposta i Lleida) per tal d'arribar fins aquí. La resta de partits d'aquesta eliminatòria són: AE Prat- CE Hospitalet, AC Manlleu- CE Sabadell i UE Llagostera- Girona CF.

Dos partits consecutius

Nàstic i Reus feia deu anys que no s'enfrontaven en partit oficial. I ara ho faran dos cops… en només 11 dies! I és que el proper 11 de novembre, els dos conjunts es tornaran a enfrontar, en aquest cas en un partit corresponent a la jornada 14 de la lliga, al Nou Estadi de Tarragona. Sens dubte, el destí és molt capritxós.

Font: Tarragona21.cat

diumenge, 28 d’octubre del 2012

Aquest dilluns torna "Tarragona Opina" a Canal Català

Rafa Gonzàlez, Mar Roca i Ricard Checa, l'equip del Tarragona Opina
El proper dilluns 29 d'octubre Canal Català Tarragona tornarà a emetre l'espai “Tarragona Opina” amb un nou format, àgil amb la informació i el debat com a grans pilars del programa. Presentat per Mar Roca el nou “Tarragona opina” s'emetrà en directe de dilluns a dijous a la franja nocturna de les 22.30 a les 23.30 h.

El programa utilitzarà totes les noves tecnologies i les xarxes socials per tal que tothom pugui participar en directe d'aquest innovat espai. El divendres es recuperaran els moments més interessants i divertits de la setmana. Abordar qüestions en clau Tarragonina i de les seves comarques, debatre sobre els temes que preocupen a la nostra societat seran els grans protagonistes.

Un bloc de noticies del dia, l'opinió dels ciutadans i la tertúlia d'actualitat obriran dilluns la primera emissió. Mar Roca coordinarà un grup d'il.lusionats col.laboradors.