dimarts, 18 de desembre del 2012

CircdeTarragona.com: un nou digital a Tarragona

Aquest dimarts dia 18 es presenta el mitjà digital circdetarragona.com. Es tracta d'un nou projecte periodístic digital encapçalat per Sergi Casado, qui va ser durant 10 anys redactor del diari El Punt a la ciutat.



Segons el seu director, "CIRCDETARRAGONA.COM neix amb humilitat, però amb una aposta clara, ferma i decidida pel periodisme de qualitat i de proximitat, per tal de fer-se un lloc en l’escenari mediàtic tarragoní. Independència, honestedat i passió són alguns dels trets identitaris que l'identifiquen".

El nou digital "també compta amb un nodrit equip de periodistes esportius que farà la radiografia dels principals equips de Tarragona, amb especial atenció al Nàstic. Professionals amb opinions amb molt de pes, amb el criteri que els atorga l'experiència que acumulen al llarg de tots els seus anys dins de trajectòria."

Entre els col·laboradors amb què comptarà CIRCDETARRAGONA.COM podem trobar alguns noms coneguts entre els periodistes tarragonins, com són, Alba Medina, Carles Cortés, Jordi Jaria, Maria Almenar, Raquel Sans, o Toni Orensanz. En l'apartat d'esports, alguns dels col·laboradors seran Enric Pujol, Rafa González, Jordi Blanch o Vicente Izquierdo.

Des del blog fmTarragona.info volem donar la benvinguda a aquest nou mitjà de comunicació local i desitjar-li molta sort