dissabte, 16 de febrer del 2013

TV Vendrell negocia amb "El 3 de vuit" emetre a través del seu canal privat

TV Vendrell està negociant amb el grup informatiu "El 3 de vuit", de Vilafranca, per tal d'emetre a través del seu canal de TDT privat mitjançant una prestació de serveis. Així ho ha donat a conèixer August Armengol, representant de la PxC en el Consell d'Administració de l'empresa municipal El Vendrell Comunicació.

Segons Armengol, l'Ajuntament del Vendrell ha sol·licitat aquesta opció al Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), després que TV Vilafranca hagi manifestat la seva voluntat de fer fora TV Vendrell del Consorci de la TDT del Penedès, canal que comparteixen ambdues televisions penedesenques per emetre la seva programació. Les desavinences entre ambdues cadenes municipals es deuen al deute que l'Ajuntament del Vendrell ha contret amb el Consorci, a qui no paga la quota mensual de 2.400 euros des del mes d'agost.

Ja el passat mes de gener, revela Armengol, l'alcalde de Vilafranca es va dirigir per e-mail al batlle vendrellenc per llençar-li un ultimàtum segons el qual el dia 20 del mateix mes deixarien d'emetre la programació del Vendrell per falta de pagament. Arribats a aquest punt crític, les autoritats vendrellenques van recórrer al Consell de l'Audiovisual de Catalunya per tal que arbitrés en el litigi. El CAC ja s'ha reunit en les darreres setmanes amb les dues parts i en aquests moments està pendent de la seva resolució. Des del Vendrell, però, s'ha sol·licitat aquesta opció alternativa d'arribar a un acord amb "El 3 de Vuit".

Davant la situació, Armengol ha instat a l'Ajuntament del Vendrell "a pagar els seus deutes el més aviat millor i no donar peu a l'Ajuntament de Vilafranca per a què utilitzi aquest argument per fer-los fora del canal de la TDT Penedès".

[Notícia publicada a LAFURA.cat el 15/02/2013. Enllaç original]

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada