dimarts, 19 de març del 2013

Les emissores de Punto Radio ja són COPE

Des del passat divendres 15 de març, les emissores d'ABC Punto Radio (Tarragona 91.0 FM i Tortosa 98.0 FM) emeten la programació de la Cadena COPE. Aquest canvi és degut a l'acord entre el Grupo Vocento (propietari de Punto Radio) i la COPE signat l'any passat i segons el qual les emissores de la cadena de Vocento passaven a ser gestionades per l'emissora de la Conferència Episcopal.

El dijous 14 de març va ser l'últim dia en emissió de la cadena ABC Punto Radio. El dia següent l'emissió va començar amb un programa especial per on van passar les veus que han sonat durant els 8 anys de durada de la cadena. Durant les següents hores, les emissores es van anar connectant a les diferents ofertes de la Cadena COPE (COPE Convencional, Cadena 100 i Rock FM).

En el cas de les emissores de Catalunya, totes elles han passat (de moment) a emetre l'emissió de la COPE, tot i que mantenen els programes que fins ara es feien a ABC Punto Radio Catalunya. Així doncs, la Cadena COPE tindrà dues programacions diferenciades a Catalunya, una amb els programes de la COPE i l'altra amb els que s'emetien anteriorment per Punto Radio. Les franges de programació sense desconnexió totes les emissores emeten els mateixos programes en cadena.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada